15. ROĐENDAN
JEDINSTVENA PONUDA KOJA SE NE PROPUŠTA
Pratite nas

Vaša košarica je prazna

Dodaj nešto što će me usrećiti :)

KUPITE SADA
Međuzbroj:
Popust:
Darovna kartica:
Ukupno:

Ekspresni načini plaćanja

Uporabit ćemo vašu adresu, navedenu u PayPalu. Naknada za dostavu obračunat će se na temelju ove adrese.

3D secure
Mastercard
VISA
STRIPE
Dotpay
Paysera
ClearPAY
PayPal

POLITIKA DOSTAVE I POVRATA

Na sve narudžbe za kupnju robe iz e-trgovine pranamat.hr primjenjuju se sljedeći uvjeti. Ispišite primjerak ovih stranica za svoju evidenciju.

DOSTUPNOST

Isporuka robe s ove internetske stranice ovisi o dostupnosti i možda vas nećemo uvijek moći na mjestu kupnje obavijestiti imamo li trenutačno određenu stavku na zalihi. U ovom rijetkom slučaju, mi ćemo ili pružiti pažljivo odabranu alternativu ili ćemo osigurati povrat novca.

NAŠ UGOVOR

Kad naručite proizvod na pranamat.com, poslat ćemo vam poruku e-pošte s potvrdom primitka vaše narudžbe i detaljima njezina sadržaja. Vaša narudžba predstavlja namjeru kupnje proizvoda od nas, koji je prihvaćen od naše strane, tek nakon isporuke vama. Bilo koji proizvod(i) koji čine dio ove narudžbe, ali nisu isporučeni, ne čine dio ovog ugovora.

OPISI PROIZVODA

Poduzimamo sve razumne mjere za osiguranje točnosti svih detalja, opisa i cijena proizvoda koji se pojavljuju na internetskoj stranici. Pridržavamo pravo odbiti narudžbe, ako su informacije o proizvodu pogrešno objavljene, uključujući cijene i promocije.

OTKAZIVANJE I POVRAT

Nudimo politiku 30-dnevnog povrata, koja počinje od datuma primitka narudžbe. Svaka neželjena roba do nas mora doći neoštećena, unutar tog razdoblja. To neće utjecati na vaša zakonska prava. Nakon primitka vraćenih artikala, refundirat ćemo vrijednost robe. Povrat novca bit će obrađen u roku od 14 dana. Troškovi povratne otpreme neće se nadoknađivati. Trošak isporuke vaše početne narudžbe jednako se neće nadoknaditi. Trošak povratne otpreme može biti veći od inicijalnih troškova slanja pošiljke.

Ako nam želite nešto vratiti, kliknite ovdje.

ISPORUKA

Dostavljene narudžbe mogu se naplaćivati prema varijabilnim cijenama, ovisno o odabranoj regiji i načinu dostave. Detaljne informacije o troškovima i uvjetima isporuke bit će dostupne tijekom naplate narudžbe i bit će uključene u potvrdu primitka vaše narudžbe, poslanu e-poštom. Pridržavamo pravo na dodatne troškove dostave, ako je trošak dostave narudžba košta znatno viši od standardnog troška. U tom slučaju, po primitku narudžbe, kontaktirat ćemo vas radi obavijesti o dodatnim troškovima, i dobit ćete mogućnost prihvatiti dodatnu naplatu i nastaviti s narudžbom, smanjiti veličinu vaše narudžbe ili je otkazati. Sve narudžbe bit će poslane u roku od jednog radnog dana od primitka uplate. Mogu biti dostupne posebne mogućnosti dostave. Isporuku obavlja treća strana – prijevoznik pa ne možemo biti odgovorni za kašnjenja uzrokovana poštanskim sustavom. Ako vaša roba ne stigne, kontaktirajte nas.