15. ROĐENDAN
JEDINSTVENA PONUDA KOJA SE NE PROPUŠTA
Pratite nas

Vaša košarica je prazna

Dodaj nešto što će me usrećiti :)

KUPITE SADA
Međuzbroj:
Popust:
Darovna kartica:
Ukupno:

Ekspresni načini plaćanja

Uporabit ćemo vašu adresu, navedenu u PayPalu. Naknada za dostavu obračunat će se na temelju ove adrese.

3D secure
Mastercard
VISA
STRIPE
Dotpay
Paysera
ClearPAY
PayPal

Medicinsko odricanje odgovornosti

Na snazi od 30. kolovoza 2018.

Pojedinačni rezultati mogu varirati. Navedeni proizvodi i tekstovi napisani na ovoj internetskoj stranici nisu namijenjeni dijagnosticiranju, terapiji, liječenju ili sprječavanju bilo koje bolesti i ne zamjenjuju medicinski savjet. Savjet o liječenju ili njezi pojedinog pacijenta pribavljaju se savjetovanjem s liječnikom ili obučenim zdravstvenim djelatnikom, koji može pregledati pacijenta i/ili je upoznat s pacijentovom anamnezom.

Informacije i savjeti objavljeni na ovoj internetskoj stranici ili s poveznicom na nju nisu namijenjeni zamjeni usluga liječnika ili zdravstvenog radnika, niti predstavljaju odnos liječnik – pacijent. Liječenje i/ili rezultati svakog pojedinca mogu se razlikovati, ovisno o njihovim jedinstvenim okolnostima. Uporaba proizvoda (ili njihov nedostatak) mora uzeti u obzir pacijentovu specifičnu medicinsku situaciju, medicinsku prosudbu njegovog zdravstvenog djelatnika i o tome se odlučuje tek nakon rasprave o specifičnoj pacijentovoj situaciji, ciljevima, rizicima i koristima te ostalim relevantnim medicinskim informacijama. Svjedočanstva ili izjave bilo koje osobe unutar ili izvan ove stranice ne mogu se smatrati zamjenom za ovu raspravu, procjenom ili jamstvom ishoda. Tekstovi i slike na ovoj internetskoj stranici ili s poveznicom na nju nisu namijenjeni pružanju ikakvih jamstava, izrijekom ili impliciranih, u smislu ishoda, obećanja ili koristi od uporabe proizvoda. Pacijent mora procijeniti hoće li upotrebljavati wellness uređaj ili ne, s obzirom na rizike i koristi takve uporabe, i tek nakon savjetovanja sa zdravstvenim djelatnikom.

Uporaba ove stranice predstavlja priznanje i prihvaćanje ovih ograničenja i odricanja od odgovornosti. Zabranjeno je reproduciranje bilo kojeg teksta, slike ili strategije na internetskoj stranici za komercijalnu ili osobnu korist; svaka ovakva reprodukcija mora se odvijati uz izričito pisano predodobrenje od strane „Pranamat Sales & Marketing“.

Uporaba ove stranice predstavlja priznanje i prihvaćanje ovih ograničenja i odricanja od odgovornosti. Daljnje širenje ovih informacija na ovim stranicama zabranjeno je bez izričitog pisanog odobrenja od strane „Pranamat Sales & Marketing".

UPOZORENJA

Prije uporabe proizvoda Pranamat ECO, posavjetujte se sa svojim liječnikom, u slučaju bilo kojeg od dolje navedenih zdravstvenih stanja; ovaj popis nipošto nije iscrpan – uvijek provjerite sa svojim liječnikom, u slučaju ikakvih nedoumica:

  • onkologija;
  • problemi s koagulacijom (hemofilija) ili uporaba antikoagulansa ili sredstava za razrjeđivanje krvi;
  • epilepsija;
  • značajno oštećenje kože (teški ekcem ili psorijaza, osip) na područjima primjene; trudnoća;
  • vrućica ili akutna bolest;
  • srčana bolest ili drugačije koronarno stanje;
  • ozbiljan oblik bilo koje bolesti;
  • svako stanje koje stvara poremećaj senzorne obrade, osobito pri tegobama; tromboflebitis.

Uporaba proizvoda Pranamat ECO ne znači odustajanje od medicinskog liječenja.

U slučaju ikakvih nedoumica oko uporabe ovog proizvoda, posavjetujte se s liječnikom.