15. ROĐENDAN
JEDINSTVENA PONUDA KOJA SE NE PROPUŠTA
Pratite nas

Vaša košarica je prazna

Dodaj nešto što će me usrećiti :)

KUPITE SADA
Međuzbroj:
Popust:
Darovna kartica:
Ukupno:

Ekspresni načini plaćanja

Uporabit ćemo vašu adresu, navedenu u PayPalu. Naknada za dostavu obračunat će se na temelju ove adrese.

3D secure
Mastercard
VISA
STRIPE
Dotpay
Paysera
ClearPAY
PayPal

Učestalo postavljana pitanja – želimo vam pomoći

Sve što ste željeli znati o Pranamat ECO proizvodima i više od toga

Površina Pranamat ECO prostirke veća je od površine većine masažnih prostirki. Veličina od 45 x 73 cm dovoljna je za obuhvat čitavih leđa, što omogućuje maksimalnu izloženost posebno kalibriranim masažnim elementima lotosovog cvijeta. Ovo dovodi do istinskog transformacijskog iskustva.

Pranamat ECO proizvodi ispitani su prema STANDARDU 100 od strane ÖKO-TEX-a i certificirani su. Broj certifikata je VN025 155799.

Da, svi Pranamat ECO proizvodi sadrže korisnički priručnik. Jezici su: engleski, španjolski, ruski i latvijski.

S ljubavlju ručno izrađujemo sve proizvode Pranamat ECO u prekrasnoj Latviji (Europska unija). Naši visokokvalificirani obrtnici rade prema strogim standardima, brinući o svakom pojedinom šavu. Mi ne premještamo proizvodnju, jer je naša proizvodnja etična i moramo znati kako vam pružamo najvišu moguću kvalitetu.

Prednosti su vidljive nakon prvih nekoliko minuta prve masaže, počevši od osjećaja topline u koži. Nakon desetak minuta osjetit ćete ugodu i spokoj.

Detaljan korisnički priručnik možete pronaći u kutiji proizvoda Pranamat ECO.

Ako primite neispravan proizvod ili otkrijete nepravilnost tijekom jamstvenog razdoblja, pošaljite pritužbu na [email protected] opisujući nedostatak i priložite fotografije s pojedinostima o nedostatku.

Pranamat ECO je etički ručno izrađen u vlastitom europskom laboratoriju i radionici, prema najvišim standardima kvalitete. Svi naši proizvodi dolaze s 5-godišnjim jamstvom.

Jamstveni rok za Pranamat ECO je pet godina. Sačuvajte sve originalne dokumente povezane s plaćanjem i dostavom.

U slučaju vraćanja neispravnog proizvoda u tom roku, isporučit ćemo zamjenu. Dostavite dokaz o plaćanju; vaš račun, i pošaljite svoj zahtjev za zamjenu u pisanom obliku na [email protected]. Tad ćemo vam dati daljnje upute.

Mnoga djeca vole upotrebljavati Pranamat ECO. Ako vaše dijete koristi Pranamat ECO, mora biti pod nadzorom odraslih u svakom trenutku, jer su latice oštre. Dječja koža je posebno osjetljiva pa predlažemo postavljanje lanene tkanine ili pamučne majice između prostirke i tijela i ograničite sesiju na 10 – 15 minuta. Dobivamo povratne informacije od roditelja koji objašnjavaju kako dopuštaju djetetu nježno dodirivanje lotosovih cvjetova vrhovima prstiju, radi razvoja motoričkih sposobnosti. Neki roditelji također potiču svoju djecu da lagano pritisnu stopala na prostirku, iz sjedećeg položaja.

Za najbolje rezultate Pranamat ECO upotrebljavajte svakoga dana i svaki put kad osjetite potrebu. Preporučujemo vam dodati Pranamat ECO vašoj svakodnevnoj rutini. Na primjer, uporabite ga nakon pranja zubi, nakon što ste spremni za spavanje, svake večeri. Ili ga postavite na uredski stolac prvih 20 minuta radnog dana.

Dodatne pogledajte potražite u našoj medicinskoj izjaviי o odricanju odgovornosti.

Zdravo! Pranamat ECO je posebno razvijen, klinički ispitan i provjeren za uporabu na tijelu – glavi, vratu, ramenima, leđima, stražnjici, trbuhu, nogama, stopalima. Iz tog razloga ne možemo preporučiti uporabu na licu, iako razumijemo želju.

Pranamat ECO je dizajniran za masažu leđa, vrata, ruku, nogu, stopala i šaka. Može se koristiti i na vlasištu; tjemenu ili bočnim stranama glave. Međutim, ne preporučuje se za uporabu na licu, prsima ili unutarnjem dijelu bedara.

Pranamat ECO se strogo ne preporučuje za uporabu tijekom trudnoće, osobito u prvom tromjesečju – ne preporučuje se bilo kakva masaža – osim od strane stručnjaka za prenatalnu masažu. Međutim, kad dijete dođe na svijet, to je prekrasna podrška novim majkama. Mnoge od naših klijentica su nove mame – pratite naše stranice na društvenim mrežama i pridružite se obitelji.

To je individualno, ali „neugodno nekoliko trenutaka“ je najbolji opis. Neki imaju ugodan osjećaj peckanja i topline pri prvoj uporabi prostirke. Međutim, većini ljudi neophodno je nekoliko minuta za opuštanje i dvije ili tri sesije, kad doista prigrle čitavo iskustvo. Preporučujemo započeti s kratkim sesijama od pet do deset minuta. Ako vam je koža veoma osjetljiva i osjećate nelagodu, pokušajte nositi tanku pamučnu odjeću tijekom masaže s Pranamat ECO.

Jednostavno se spustite u ležeći položaj, s Pranamat ECO ispod leđa, ramena, vrata ili bilo kojeg dijela tijela koji želite masirati (osim lica, očito). Možete sjediti ili stajati na proizvodu Pranamat ECO ili lagano pritiskati stopala na nj dok sjedite. Pranamat ECO nema pokretnih dijelova pa, kad jednom zauzmete položaj, jednostavno ležite mirno i dišite, uživajući u olakšanju napetosti. Uporaba Pranamat ECO je apsolutno jednostavna i daje osjećaj opuštenosti i energije.

Pranje proizvoda Pranamat ECO je jednostavno.

1. Uklonite unutarnje kokosovo vlakno ili punjenje od heljdinih ljuski i odvojite vanjsku lanenu od unutarnje pamučne navlake.

2. Ručno operite vanjsku lanenu navlaku hladnom vodom i blagim – po mogućnosti prirodnim – deterdžentom te pričekajte prirodno sušenje. Nemojte prati u perilici rublja.

3. Karakteristični lotosovi masažni elementi Pranamat ECO mogu se nježno očistiti mekanom četkom i, prema potrebi, poprskati dezinfekcijskom otopinom između sesija.

4. Unutarnju navlaku od bijelog pamuka može se prati ručno ili strojno, u normalnom pamučnom ciklusu.

5. Punilo od kokosovih vlakana ne smije doći u dodir s vodom ili se čistiti. To je apsolutno nepotrebno, jer su kokosova vlakna prirodno otporna na prašinu i mirise.

Ako vam je koža veoma osjetljiva i osjećate nelagodu pri uporabi Pranamata ECO, preporučujemo nošenje tanke pamučne odjeće, umjesto uobičajenog izlaganja gole kože. Može vam pomoći i ograničenje masaže na dvije do deset minuta, tijekom prvih nekoliko sesija. Uporaba proizvoda Pranamat ECO na mekanoj površini, kao što je madrac ili kauč, umjesto na podu, također smanjuje intenzitet pritiska.

Pranamat ECO je dizajniran za individualnu uporabu. Zbog osobne higijene, preporučljivo je upotrebljavati posebna dezinfekcijska sredstva između uporaba, ako Pranamat ECO dijelite s nekim.

Da. Nudimo 30-dnevno jamstvo povrata novca bez pitanja.

30 dana od trenutka primitka kupljenog proizvoda možete zatražiti povrat novca, ako Pranamat ECO ne ispuni vaša očekivanja.

Ako želite zatražiti povrat novca, kontaktirajte nas na [email protected]. Ne vraćamo troškove dostave. Ovdje pogledajte našu politiku isporuke i povrata.

Uobičajeni troškovi dostave su nepovratni.

Ako je proizvod neadekvatne kvalitete ili neispravan i vraća se u roku od 30 dana, mi plaćamo troškove povratne dostave. Dostavite dokaz o plaćanju i pisani zahtjev za povrat proizvoda i otpremu na [email protected].

Predani smo zaštiti vaših osobnih podataka. Sve podatke o plaćanju upisane na našoj internetskoj stranici obrađuje platforma za sigurno plaćanje treće strane. Mi dobivamo samo potvrdu o obavljenoj uplati.

U roku od 24 sata od narudžbe primit ćete e-poštu s potvrdom, uključujući i podatke o plaćanju. Ako ne primite e-poštu s potvrdom, kontaktirajte nas na [email protected]

Detaljne informacije o troškovima i uvjetima dostave bit će vam dostupne tijekom plaćanja i bit će priložene potvrdnoj e-pošti, uključujući vaš račun. Ovu poruku e-pošte dobit ćete u roku od 24 sata.

U našoj e-trgovini prihvaćamo sve glavne kreditne/debitne kartice – Visa, Mastercard, American Express, kao i PayPal, PayPal Express.

Proizvod nam se mora vratiti u izvornom stanju, neoštećen, u originalnom pakiranju, u roku 30 dana od primitka naručenog. Čuvajte sve originalne dokumente za plaćanje i dostavu i uvrstite ih u svoju pošiljku. Troškovi dostave i povrata nisu povratni.

Međutim, u slučaju vraćanja neispravnog proizvoda ili proizvoda neadekvatne kvalitete, odobrava se pun povrat novca. U tom ćemo slučaju pokriti i troškove povratne dostave. Za povrat troškova dostave dostavite dokaz o plaćanju, vaš račun, i pošaljite svoj zahtjev za nadoknadu u pisanom obliku na [email protected]

Povrat novca će se obaviti u roku od 10 dana od našeg uspješnog primitka vraćenih artikala, u skladu s iznad navedenim uvjetima.