15. ROĐENDAN
JEDINSTVENA PONUDA KOJA SE NE PROPUŠTA
Pratite nas

Vaša košarica je prazna

Dodaj nešto što će me usrećiti :)

KUPITE SADA
Međuzbroj:
Popust:
Darovna kartica:
Ukupno:

Ekspresni načini plaćanja

Uporabit ćemo vašu adresu, navedenu u PayPalu. Naknada za dostavu obračunat će se na temelju ove adrese.

3D secure
Mastercard
VISA
STRIPE
Dotpay
Paysera
ClearPAY
PayPal

Recenzije i dojmovi

Saznajte što stručnjaci misle o Pranamat ECO proizvodima, kakve su ocjene kupaca i što kažu mediji.
  • 4.7K
Saznajte što naši kupci i stručnjaci kažu o Pranamat ECO masaži

Kako bismo vam olakšali pregledavanje, skupili smo na jedno mjesto iskustva s Pranamat ECO proizvodima! Sve ocjene i mišljenja napisane su nakon temeljitog testiranja proizvoda i dolaze iz provjerenih izvora.

Pranamat ECO
4.91
Ocijenjeno kao odlično!
3593 ocjena korisnika
5 zvjezdica
94.4%
4 zvjezdice
3.8%
3 zvjezdice
0.9%
2 zvjezdice
0.6%
1 zvjezdica
0.3%
1-15 od 4699 Recenzija
Kimberly Dawn Havens
USA
Pranamat ECO
Mar 26, 2024
Prevedeno s engleskog
Jednostavno volim svoj Pranamat. Moja prijateljica s posla rekla mi je za Pranamat prije nekoliko godina da joj pomogne s kroničnom boli. Ona ju je unijela u posao, pa sam je probala i odmah sam se zaljubila. Imam skoliozu koja uzrokuje česte bolove u donjem dijelu leđa i stoga koristim svoju kornjaču Pranamat svaki dan. Stavim ga na naslon svog kauča, a zatim se naslonim na njega i osjećaj je nevjerojatan. Trenutačno olakšanje. Također je vrlo umirujuće i umirujuće. Preporučujem ovaj proizvod svima i svakome za svakodnevnu upotrebu. Također koristim kornjaču za bolove u vratu kada je to potrebno.
Verificirani korisnik
Je li ova recenzija bila korisna?
0
0
Jody Thomas O'Brien
USA
Pranamat ECO
Mar 20, 2024
Prevedeno s engleskog
Voli ljubav voli moj Pranamat! Svakako preporučujem!
Verificirani korisnik
Je li ova recenzija bila korisna?
0
0
Lea Near
USA
Pranamat ECO
Mar 08, 2024
Prevedeno s engleskog
Priznajem, u početku sam bio skeptičan. Međutim, imao sam jake bolove u vratu od škrgutanja zubima. Bio sam spreman pokušati sve. Koristim ovo gotovo svake večeri zadnjih šest mjeseci i više ne škripim zubima. Moji bolovi u vratu sada su nestali i imam puno bolji san. Također sam koristio malo srce ispod iščašenih koljena dok sam sjedio i napravio je veliku razliku u boli koju sam osjećao dok sam sjedio. Više nisam skeptičan!
Verificirani korisnik
Je li ova recenzija bila korisna?
0
0
AJ
USA
Pranamat ECO
Mar 07, 2024
Prevedeno s engleskog
Pranamat set je nevjerojatan. Ovo je najbolja investicija koju sam napravio u sebe u posljednje vrijeme. Zahvaljujući nekoliko prometnih nesreća prije otprilike 10 godina, svaki mjesec idem kod kiropraktičara. Međutim, ovaj mi je set dosta olakšao bolove onog dana kada je moj set isporučen, izvadio sam sve iz kutije kako bih ga odmah isprobao. Dio koji je prikazan čuvam za vaša stopala da ga koristim za svoja leđa prilikom svakodnevne vožnje. Puno sam sretnija osoba nakon korištenja ovog proizvoda!!
Verificirani korisnik
Je li ova recenzija bila korisna?
0
0
Sarah Elodia Oliver
USA
Pranamat ECO
Mar 06, 2024
Prevedeno s engleskog
WOW!! Ovo je proizvod koji najviše preporučujem. Kad bih morao održati TED govor o jednoj stvari, svatko tko me poznaje rekao bi vam da bi to bilo o dobrobitima korištenja Pranamata. Toliko sam volio svoj set da sam prošle godine za Božić kupio komplet za mamu, sestru i svekrvu jer je vrijedio svakog penija! Moj prvi put kad sam koristio prostirku nije bio bolan jer sam prije toga koristio drugu akupresurnu prostirku, međutim, nakon prve upotrebe svog Pranamata bio sam apsolutno uvjeren da nisu sve akupresurne prostirke jednake. Pranamat je apsolutno superiorna akupresurna prostirka. Recenzije ne lažu. To zapravo mijenja život kada se uključi u vaš svakodnevni život. Prije nego što sam počeo koristiti svoj Pranamat, imao sam užasne glavobolje i tjednima sam prolazio bez pristojnog sna. Kvaliteta mog sna poboljšala se 1000% nakon što sam počeo koristiti svoju prostirku svaku večer prije spavanja. Kao javni računovođa, ovaj proizvod MORATE IMATI tijekom užurbane sezone i preporučujem ga svim svojim suradnicima! Čak i u danima kada kasno dođem kući i znam da ću odspavati samo nekoliko sati, ipak nađem vremena za korištenje svog Pranamata jer znam da ako to ne učinim, samo varam samu sebe iz brige o sebi. Iskreno mogu reći da je moj Pranamat sada jedan od vrhunaca mojih dana! Moj suprug i ja smo u procesu selidbe i rekla sam mu da želim da jastuci na razvlačenje u našoj novoj dnevnoj sobi budu Pranamat jastuci. Rekao je da u potpunosti očekuje da će se moja kolekcija Pranamat proširiti i da je u ovom trenutku to prihvatio. Jedva čekam nastaviti gledati ovu tvrtku kako raste i nastaviti biti jedan od njihovih najvećih obožavatelja!
Verificirani korisnik
Je li ova recenzija bila korisna?
0
0
Andrea Fernandez
USA
Pranamat ECO
Mar 05, 2024
Prevedeno s engleskog
bilo je nevjerojatno vratiti se kući nakon stresnog radnog dana i opustiti se prije spavanja. pomaže mi da dobijem energiju ujutro i spavam cijelu noć. pomaže mi kod bolova u donjem dijelu leđa. Obožavam svoj pranamat, preporučio sam obitelji i prijateljima i par njih ga je kupilo.
Verificirani korisnik
Je li ova recenzija bila korisna?
0
0
TG
USA
Pranamat ECO
Mar 05, 2024
Prevedeno s engleskog
Imam tešku degeneraciju kralježnice zbog reumatoidnog artritisa. Nažalost, ne podnosim nikakve lijekove. Imao sam operaciju. Svakih nekoliko mjeseci kao sat imam vrlo bolne RFA-ove u mom vratu maternice bez anestezije! Redovito viđam chiro. Bavite se akupunkturom. Dnevni pilates. Ali to još uvijek nije dovoljno da ukloni tu bol. Moj Pranamat set me spašava! NEVJEROJATNO je kako se čini da akupresurne točke otpuštaju bol i ukočenost na svim pravim mjestima. Čak imam ograničeno izdanje jastuka na svom reformer naslonu za glavu. Imam veliku prostirku na stolici kad gledam TV. Mali prostirka i jastuk su na mom krevetu. . Kupio sam 3-dijelni set kao poklon. Preporučeno prijateljima koji su kupili! Ne mogu živjeti bez svog Pranamata!!!
Verificirani korisnik
Je li ova recenzija bila korisna?
0
0
Jenn Jeskie
USA
Pranamat ECO
Mar 05, 2024
Prevedeno s engleskog
Volim svoj Pranamat set i koristim ga svakodnevno, ponekad više puta u toku dana!! Čak i putujem s njim, TAKO JE DOBAR???? Planirao sam kupiti svoj set više od godinu dana, a onda sam dobio velikodušan rođendanski dar, pa sam taj novac iskoristio za kupnju i niti jednom nisam požalio zbog te odluke. Ako ste neodlučni, skočite dolje i kliknite Pošalji na svoj Pranamat set iz snova. Nećete se razočarati!!!
Verificirani korisnik
Je li ova recenzija bila korisna?
0
0
Rivers Farrell
USA
Pranamat ECO
Mar 05, 2024
Prevedeno s engleskog
Ova prostirka je NEVJEROJATNA!! Nadmašio je moja očekivanja. Moj muž, koji je inače prilično skeptičan prema svim "zdravstvenim" napravama, prodan je na ovoj prostirci kada je prvi put legao na nju. Ima kronične bolove u leđima i ležanje na strunjači smanjilo je bol koju osjeća. Također je pomoglo kod pokretljivosti vrata moje svekrve. Ako razmišljate o kupnji prostirke, definitivno bih rekao KUPITE GA. Volimo ga
Verificirani korisnik
Je li ova recenzija bila korisna?
1
0
Lydia Taylor
USA
Pranamat ECO
Jan 25, 2024
Prevedeno s engleskog
Borio sam se s kroničnom bolešću i boli više od pola života. Pranamat ublažava bolove koje niti lijekovi ne pomažu niti smanjuju. Moja je prostirka za mene doista bila čudo. Uvjeren sam u sve njegove prednosti i doista sam zahvalan. Nakon samo nekoliko minuta korištenja prelazim iz stanja patnje u stanje ozdravljenja. Preporučam svima koje poznajem.
Verificirani korisnik
Je li ova recenzija bila korisna?
1
0
Christine Villacarlos
USA
Pranamat ECO
Jan 25, 2024
Prevedeno s engleskog
Tek sam ga počeo koristiti pa imam vrlo malo iskustva, ali za sada mi se sviđa. Obožavam malo boli s utjehom koju pruža ležanje na prostirci. Posebno mi se sviđa osjećaj na tabanima dok se oslanjaju na meke šiljke, vrlo je opuštajući, posebno dok gledam svoju omiljenu seriju.
Verificirani korisnik
Je li ova recenzija bila korisna?
0
0
Emily Jackson
USA
Pranamat ECO
Jan 25, 2024
Prevedeno s engleskog
Topla preporuka da nabavite Pranamat! Izvrstan je za ublažavanje ukočenih leđa nakon cjelodnevnog rada za stolom, opušta i smiruje kad sam pod stresom, a pomaže mi da puno bolje spavam noću. Apsolutno volim koristiti svoj Pranamat i veselim mu se svaki dan!
Verificirani korisnik
Je li ova recenzija bila korisna?
0
0
Rebekah Dunbar
USA
Pranamat ECO
Jan 24, 2024
Prevedeno s engleskog
Dobio sam pranamat za Božić! Želio sam jedan već duže vrijeme, uglavnom za spavanje i napetost u vratu i leđima. Ne mogu vjerovati koliko mi je to pomoglo pri spavanju!! Radim 15-20 minuta prije spavanja. Prije pranamata sam se budila toliko puta noću zbog noćnog znojenja u menopauzi, a sada se probudim možda jednom ili dvaput. Nevjerojatno je!! Nakon otprilike 5 minuta ležanja na njemu počinjem se osjećati opušteno. Ne mogu dovoljno hvaliti pranamat!!
Verificirani korisnik
Je li ova recenzija bila korisna?
1
0
Jennifer Connolly
USA
Pranamat ECO
Jan 24, 2024
Prevedeno s engleskog
Korištenje ove prostirke promijenilo je toliko stvari. Kad god imam bilo kakve bolove u vratu, leđima ili glavobolju. Legnem na prostirku i jastuk ili na oboje i u trenu se osjećam fantastično. Čak sam i muža nagovorila da ga koristi i on redovito zaspi na njemu. Drago mi je da smo obavili ovu kupnju.
Verificirani korisnik
Je li ova recenzija bila korisna?
0
0
Grace O
USA
Pranamat ECO
Jan 24, 2024
Prevedeno s engleskog
Pranamat sam promatrao neko vrijeme prije nego što sam ga dobio kao božićni dar. Oduvijek sam bila sklona čvorovima/zatezanju u gornjem dijelu leđa, a sada to što sam dojila 3 djece do 3 godine samo je to pogoršalo. Bio sam znatiželjan i nadao se da ću vidjeti hoće li pranamat pružiti olakšanje koje sam tražio, pa sam ga odmah upotrijebio čim sam ga dobio. Prvih nekoliko puta pri polaganju bilo je potrebno malo navikavanja, ali rezultati koje sam osjetio/osjećam bili su dovoljni da se vratim. Nakon nekoliko minuta leđa bi mi se jako zagrijala i samo bih osjetio kako mi se tijelo opušta u njima. Svaki put kad sam legao na svoj pranamat, ili sam zaspao ili sam nakratko zadrijemao i ustanem s osjećajem da sam pomlađen. Sada je dio moje svakodnevne rutine da ležim na njemu barem 20 minuta, ako osjetim glavobolju ili bilo kakvu napetost mišića, izvadim svoj pranamat. Bio je tako učinkovit u pomaganju kod mojih bolova u leđima/vratu, glavobolja, spavanja i raspoloženja. Pruža vrlo temeljno i opuštajuće iskustvo koje je vrlo cijenjeno kao mama s malom djecom. Ako se iz nekog razloga nešto dogodi mom pranamatu u budućnosti, sigurno bih ga sam ponovno kupio, 100% preporučujem ovaj proizvod
Verificirani korisnik
Je li ova recenzija bila korisna?
0
0
0
ljudi je isprobalo Pranamat ECO. Evo što kažu
43%

KORISNIKA JE PRIMIJETILO ZNAČAJNO OLAKŠANJE BOLI U LEĐIMA

24%

IMA KVALITETNIJI SAN

11%

KORISNIKA TVRDI KAKO JE PRANAMAT ECO NEIZOSTAVAN DIO NJIHOVE SVAKODNEVICE

22%

SE PRIMIJETILO VIŠE ENERGIJE VRLO BRZO NAKON KORIŠTENJA

Saznajte više o Pranamat ECO
Pročitajte članke o zdravlju, znanosti, društvu i novitetima.
Pranamat ECO: savjeti i trikovi za početnike
wellness

Pranamat ECO: savjeti i trikovi za početnike

Ako ovo čitate, to znači kako vaša početna iskustva s proizvodom Pranamat ECO nisu ispunila vaša očekivanja. Vjerojatno osjećate previše nelagode kad ležite na masažnoj prostirci bez majice i zapravo nemate osjećaj opuštanja. Jesmo li pogodili?
Pročitajte dodatno
Test češkog fizioterapeuta
wellness

Test češkog fizioterapeuta

Kada smo otvorili kutiju u kojoj su bili upakirani Pranamat ECO proizvodi, odmah smo se zaljubili. Na prvi pogled, masažne prostirke izgledaju vrlo elegantno. Divnog su dizajna i boje. Kada smo ih pažljivije pogledali i isprobali, bili smo impresionirani preciznom izradom i visokokvalitetnim materijalima.
Pročitajte dodatno
Pregled akupresurne prostirke - Fizioterapeut daje detaljne povratne informacije o Pranamatu.
wellness

Pregled akupresurne prostirke - Fizioterapeut daje detaljne povratne informacije o Pranamatu.

Dugo smo čekali na ovako profesionalan i detaljan feedback, ali vrijedilo je. Procjena fizioterapeutkinje Klare Vomackove @fitandtasty temelji se na njenoj stručnosti i iskustvu.
Pročitajte dodatno
KUPITE ODMAH