Pratite nas

Vaša košarica je prazna

Dodaj nešto što će me usrećiti :)

KUPITE SADA

VAŠA KOŠARICA

Međuzbroj:
Popust:
Darovna kartica:
Ukupno:

Ekspresni načini plaćanja

Uporabit ćemo vašu adresu, navedenu u PayPalu. Naknada za dostavu obračunat će se na temelju ove adrese.

3D secure
Mastercard
VISA
STRIPE
Dotpay
Paysera
ClearPAY
PayPal

Detalji od djelotvornosti

Šiljci u obliku lotosa naš su zaštitni znak – simboliziraju dug život, zdravlje, čast, ljepotu i sreću. Svaki lotosov cvijet rezultat je čitave godine rada na konačnom dizajnu: najoštriji, pravilno prešani i najsigurniji lotosov cvijet, inspiriran izravno prirodom. Bilo je to putovanje puno izazova, okrunjeno uspjehom, što su potvrdili rezultati kliničkih ispitivanja, koje je sufinancirala Europska unija, kao i zadovoljstvo naših klijenata.

Za izradu Pranamat šiljaka u obliku lotosa koristimo vrhunsku hipoalergenu HIPS plastiku (High Impact Polystyrene), koja je izdržljiva i visoko toplinski otporna. Ova vrsta plastike uglavnom se upotrebljava u proizvodnji igračaka, kirurških alata i ambalaže prehrambenih proizvoda. Baš kao i ostali dijelovi proizvoda Pranamat, naši lotosovi šiljci posjeduju certifikat ÖKO-Tex, što znači kako su netoksični i sigurni za izravan kontakt s ljudskom kožom.

Svaki lotosov cvijet sadrži 25 oštrih latica ili masažnih točaka. Prostirka Pranamat sadrži 221 cvijet, jastuk Pranamat i Mini svaki po 95 cvjetova, tako da trodijelni komplet sadrži ukupno 411 lotosovih cvjetova. Ako taj broj pomnožimo s brojem latica, dobivamo 10275 šiljaka, koji pritišću vašu kožu tijekom masaže proizvodom Pranamat, stimulirajući biološki aktivne točke pritiska, poboljšavajući cirkulaciju krvi i limfe i pokrećući procese oporavka tijela.

Ne bismo bili vjerni sebi kad ne bismo tražili ekološki najsigurnija rješenja za vas: umjesto lijepljenja na Pranamat, naši lotosovi cvjetovi zavareni su na platneni pokrov, pa ne morate brinuti o toksičnim ostacima koji dolaze u dodir s vašom kožom.

Zahvaljujući prekrasnom dizajnu, prirodnim i hipoalergenim vrhunskim materijalima i klinički dokazanim prednostima, Pranamat je br. 1 komplet za masažu u svijetu.

Your Image alt