Pratite nas

Vaša košarica je prazna

Dodaj nešto što će me usrećiti :)

KUPITE SADA

VAŠA KOŠARICA

Međuzbroj:
Popust:
Darovna kartica:
Ukupno:

Ekspresni načini plaćanja

Uporabit ćemo vašu adresu, navedenu u PayPalu. Naknada za dostavu obračunat će se na temelju ove adrese.

3D secure
Mastercard
VISA
STRIPE
Dotpay
Paysera
ClearPAY
PayPal

ÖKO–Tex certificirani komplet za akupresurnu masažu

Your Image alt

Komplet za masažu Pranamat sad je i ÖKO-TEX® certificiran.

Pranamat je prvi komplet za masažu koji je dobio ÖKO-TEX® certifikat, što znači kako su naši proizvodi 100 % netoksični i sigurni za kožu.

Već smo primili certifikate o odvojenim komponentama, jer koristimo samo ekološke, visokokvalitetne materijale, sigurne za ljude i planet. ALI oduševljeni smo što smo dobili ÖKO-TEX pečat odobrenja za gotov proizvod.

Certifikat ÖKO-TEX® potvrđuje kako su svi materijali – od tkanine do niti i patentnih zatvarača – kao i boje koje se upotrebljavaju u proizvodnji, bezopasni i netoksični.

Your Image alt

Opća analiza ÖKO-TEX® ispituje prema više od 100 mjerila, uključujući istraživanja ne samo o tvarima zabranjenima u proizvodnji, već i o potencijalno opasnim tvarima. Obvezne točke procjene su sukladnost s pH standardom, provjera prisutnosti teških metala, formaldehida i tvari koje sadrže klor (pentaklorofenol i tetraklorfenol). Također, sastav proizvoda proučava se na sadržaj alergenih boja, koje uzrokuju kontaktni dermatitis.

Pranamat komplet za masažu je prvi – i trenutačno jedini – komplet za akupresurnu masažu s certifikatom ÖKO-TEX®.

Naše masažne prostirke i jastuci ručno su načinjeni od čistog lana i pamuka, a punila od kokosovih vlakana i heljdinih ljuski.

Etička proizvodnja, certificirani prirodni netoksični materijali: to je osnova našeg dugotrajnog, sigurnog i učinkovitog kompleta za masažu Pranamat.