Pratite nas

Vaša košarica je prazna

Dodaj nešto što će me usrećiti :)

KUPITE SADA

VAŠA KOŠARICA

Međuzbroj:
Popust:
Darovna kartica:
Ukupno:

Ekspresni načini plaćanja

Uporabit ćemo vašu adresu, navedenu u PayPalu. Naknada za dostavu obračunat će se na temelju ove adrese.

3D secure
Mastercard
VISA
STRIPE
Dotpay
Paysera
ClearPAY
PayPal

Zelena energija

Your Image alt

Kao što znate, Pranamat je ekološki proizvod i ekologija nam znači mnogo više od samo tri slova u nazivu našeg branda. Svi se zalažemo za održivost, a sad se svaki komplet za masažu Pranamat proizvodi uporabom zelene energije i obnovljivih izvora.

Pranamat osnovan je 2009. godine i otad je naša tvrtka stvorila dodanu vrijednost u smislu utjecaja na okoliš. Zato je naš poslovni model posvećen brizi o okolišu i održivosti.

Pranamat proizvodi načinjeni su od 100 % ekološki prihvatljivih materijala, koji nose i certifikat ÖKO-Tex.

Što su oni?

Čist lan, pamuk, kokosova vlakna i heljdine ljuske.

Što je s plastikom?

Pranamat masažni elementi načinjeni su od HIPS plastike – to je ekološki najprihvatljivija plastika koja postoji. Proizvodni proces emitira 43 % manje zagađenja, troši 30 % manje električne energije i 42 % manje vode u odnosu na proizvodnju ostalih vrsta plastike. Može se i prenamijeniti i dobiti nov život, čak u jednakom obliku kao i naš karakterističan lotosov cvijet.

  • Umjesto potencijalno toksičnog ljepila, koristimo termičko zavarivanje za dodavanje masažnih elemenata u naše proizvode.
  • Sve materijale uvozimo samo iz država EU. To ne samo što pomaže osiguravanju kvalitete, već pomaže i u smanjenju emisija CO2 tijekom prijevoza.
  • Želimo osigurati proizvode proizvedene profesionalno i etički, tako da je sva naša proizvodnja lokalna. Više od 12 godina vodimo brigu o svakom detalju.
  • Zbog približavanja nultom otpadu, 2018. prestali smo upotrebljavati prozirne plastične kutije. Pranamat kutije sada su načinjene od 100 % recikliranog biorazgradivog kartona. Od 2019. i vodič za uporabu izrađuje se od recikliranog papira.

Odabirom proizvoda Pranamat možete biti sigurni kako:

  • ulažete u proizvod koji ne sadrži štetne tvari;
  • dobivate proizvod koji će vam trajati mnogo godina, čak i ako ga upotrebljavate svakoga dana;
  • podržavate etičku proizvodnju u Europi. Odaberite najbolje ne samo za sebe, već i za planet.