Pratite nas

Vaša košarica je prazna

Dodaj nešto što će me usrećiti :)

KUPITE SADA

VAŠA KOŠARICA

Međuzbroj:
Popust:
Darovna kartica:
Ukupno:

Ekspresni načini plaćanja

Uporabit ćemo vašu adresu, navedenu u PayPalu. Naknada za dostavu obračunat će se na temelju ove adrese.

3D secure
Mastercard
VISA
STRIPE
Dotpay
Paysera
ClearPAY
PayPal

Pranamat: savjeti i trikovi za početnike

Ako ovo čitate, to znači kako vaša početna iskustva s proizvodom Pranamat nisu ispunila vaša očekivanja. Vjerojatno osjećate previše nelagode kad ležite na masažnoj prostirci bez majice i zapravo nemate osjećaj opuštanja. Jesmo li pogodili?

Dobra je vijest kako su ti osjećaji potpuno normalni u početku uporabe akupresure. Zapravo, mnogi se klijenti u početku osjećaju previše neugodno zbog oštrih lotosovih cvjetova, koji im pritišću kožu, a prva masaža obično nije tako jednostavna i ugodna, kao što izgleda u reklamama.

Naš je savjet: ne odustajte. Pročitajte naše savjete u nastavku i vaše će putovanje s Pranamatom postati sve ugodnije.

Zabavna činjenica: u 2020. najčešći razlog vraćanja proizvoda Pranamat bio je ... osjetljiva koža.

Pokušajte ponovo – uskoro ćete osjetiti blagodati.

Hoćete li osjetiti nelagodu na početku vaše Pranamat avanture ovisi o mnogim čimbenicima: debljini kože, postotku tjelesne masti, pa čak i menstrualnom ciklusu.

Stoga se nemojte obeshrabriti, ako prve masaže osjećate više kao mučenje nego obećano opuštanje. Pružite svom Pranamatu drugu priliku, uvažite naše savjete i, uz malo upornosti, konačno ćete otkriti taj nevjerojatan osjećaj koji doživljavaju mnogi naši klijenti.

Naš savjet

Neugodni osjećaji obično se javljaju samo tijekom prvih nekoliko minuta. Nakon 3 – 4 minute primijetit ćete kako nelagoda počinje nestajati i postupno se zamjenjuje toplinom i trncima.

Pokušajte masažu obaviti na mekanijoj površini.
Masaža će na podu biti intenzivnija nego na krevetu ili kauču. Preporučujemo ne započinjati svoje Pranamat putovanje masažama na tvrdoj površini.

Nemojte mijenjati položaj tijekom masaže.
Ako legnete na Pranamat i osjetite nelagodu, vaš instinkt će najvjerojatnije biti promjena položaja – blagi pomak, trenutačan odmak kože od lotosa. Oduprite se ovom nagonu, jer će čak i najmanja promjena položaja uzrokovati ponovno pokretanje nelagode.

Pokušajte se opustiti.
Kad se osjećate neugodno, podsvjesno ćete naprezati mišiće. Budite svjesni toga dok ležite na masažnoj podlozi. Dišite i opustite se.

Odvratite si pažnju.
To će pomoći uz iznad navedene savjete. Slušajte glazbu ili audio-knjigu, ali pokušajte ne držati ikakav uređaj u ruci, jer to može povećati osjećaj nelagode. Na primjer, pomicanje prstom po zaslonu telefona može uzrokovati više boli u lopatici ruke u kojoj držite uređaj.

Identificirajte dio tijela koji uzrokuje najveću nelagodu.
Malo je vjerojatno da – na primjer – čitava leđa osjećaju istu razinu boli. Za neke, lumbalna regija će biti bolnija, dok drugima to može biti lopatica. Utvrdite koji vam je dio problematičniji i postavite tanku krpu ispod njega, dok nastavljate masirati golu kožu ostatka tijela.

 

Vrhunski savjet:

pokušajte obaviti masažu u sportskom grudnjaku – na taj način će gornji dio leđa biti pokriven, a donji dio leđa bit će u izravnom kontaktu s lotosovim cvjetovima.

 

Vrijedi pokušati ponovo.

Pranamat masaža je … FANTASTIČNA. Naravno, ubrzo ćete doći do faze u kojoj ćete jednostavno uživati. Redovitom uporabom kompleta Pranamat osjećat ćete se ne samo opuštenije, već i sretnije i zdravije.

 

OVDJE pogledajte najpopularnije stavke.

OVDJE pročitajte kako vam redovita masaža može pomoći.