Pratite nas

Vaša košarica je prazna

Dodaj nešto što će me usrećiti :)

KUPITE SADA

VAŠA KOŠARICA

Međuzbroj:
Popust:
Darovna kartica:
Ukupno:

Ekspresni načini plaćanja

Uporabit ćemo vašu adresu, navedenu u PayPalu. Naknada za dostavu obračunat će se na temelju ove adrese.

3D secure
Mastercard
VISA
STRIPE
Dotpay
Paysera
ClearPAY
PayPal

Stručna recenzija: trenerica za anksioznost Amy Thomson o proizvodu Pranamat

Your Image alt

Amy pomaže ženama koje pate od anksioznosti ostvariti životne i poslovne snove i ciljeve.

Oduševljeni smo što onime što činimo zajedno s Amy, pomažući ženama u ostvarenju njihovih potencijala.


Nekoliko savjeta iz nedavnog članka:

1. Naučite razliku između onoga što možete i što ne možete kontrolirati.

2. Preuzmite kontrolu nad svojim jutarnjim navikama. Odvojite malo vremena za veliku čašu vode s kriškom limuna i učinite malenu vježbu svjesnosti.

3. Također svakog jutra zapisujem u dnevnik svoje ciljeve, popis obaveza i tri stvari na kojima sam zahvalna.

4. Ležim na svom Pranamatu ECO 15 ili 20 minuta. To mi pokreće krv i stimulira moj um, a nakon toga se osjećam spremnom za svoj dan.

5. Postanite svjesni svojih emocionalnih navika izazvanih anksioznošću. Na primjer, prekomjerno jedenje čokolade, pretjerano praćenje vijesti, komunikacija s ljudima koji vas izbacuju iz takta ili briga o nečemu što se ne može promijeniti. Zamijenite naviku s nečim pozitivnim, poput masaže, čitanja ili afirmacija kojima započinjete graditi pozitivan odnos sa sobom.

6. Pranamat: najbolji položaj za ublažavanje stresa. Preporučujem s minimalnom odjećom ili bez nje, na tvrdom podu. Pokrijte se dekom. Važno je usmjeriti pažnju na disanje. Neka akupresura obavlja svoj posao, dok vi brojite udisaje.

7. Meditacija na Pranamatu odlična je za stvarno povezivanje sa zemljom ispod vas. To je stvarno prizemljujući osjećaj usidrenosti i sigurnosti. Obično to radim u sjedećem položaju, s ravnim leđima i dlanovima okrenutima prema nebu. Klasičan Budin položaj.

8. Većina ljudi osjeća napetost u donjem dijelu leđa, ramenima i vratu. Kad ležite na Pranamatu, zagrlite noge na prsima i nježno se ljuljajte. To stvarno pomaže u razrješavanju napetosti na ciljan način. Odlično prije spavanja, poslije naporna dana.

Your Image alt

„Vrlo je važno navike koje će vas mentalno i fizički podržati pretvarati rutinu svakoga dana. Masaža, meditacija, vježbe disanja, neke kardio vježbe, uravnotežena prehrana i dobar odnos prema sebi igraju vitalnu ulogu.“