15. ROĐENDAN
JEDINSTVENA PONUDA KOJA SE NE PROPUŠTA
Pratite nas

Vaša košarica je prazna

Dodaj nešto što će me usrećiti :)

KUPITE SADA
Međuzbroj:
Popust:
Darovna kartica:
Ukupno:

Ekspresni načini plaćanja

Uporabit ćemo vašu adresu, navedenu u PayPalu. Naknada za dostavu obračunat će se na temelju ove adrese.

3D secure
Mastercard
VISA
STRIPE
Dotpay
Paysera
ClearPAY
PayPal

PRIRODAN NAČIN ZA UČINKOVITO SMANJENJE CELULITA.

Celulit je uzrokovan strukturnim promjenama u potkožnom masnom sloju i ne može se raspršiti bez masaže unutarnjih slojeva. Mnogima od nas celulit može uzrokovati probleme sa samopouzdanjem, utječući na to kako vidimo sebe i kako se odijevamo. Ako se možete poistovjetiti s tim, vjerojatno ste se već na mnogo načina pokušali riješiti celulita, ali niste pronašli učinkovito rješenje. Redovita uporaba Pranamat ECO stvara vidljivu razliku nakon samo 30 dana; vaša će koža postati glatka i elastična.

Pranamat ECO:

 • djeluje na dublje slojeve kože, pomažući ukloniti celulit;
 • poboljšava cirkulaciju krvi;
 • hrani kožu kisikom;
 • stimulira limfnu cirkulaciju;
 • daje brze rezultate;
 • potrebno je samo 10-15 minuta dnevno;
 • ostavlja vašu kožu gipkom i elastičnom.
reduce cellulite

KLINIČKI PODACI

Klinička ispitivanja provedena u Europi 2014. dokazala su kako primjena proizvoda Pranamat ECO značajno poboljšava cirkulaciju krvi i limfe. Na grafikonu možete vidjeti poboljšanje mikrocirkulacije u dvije skupine žena – prema dobnim skupinama – nakon prve 20-minutne sesije uporabe proizvoda Pranamat ECO. Ravnomjernom raspodjelom akupresure na više od 5000 točaka na koži, Pranamat ECO poboljšava protok krvi i limfe te hrani stanice kože kisikom. Ovo poboljšanje cirkulacije dovodi toplinu u područje, potičući uklanjanje toksina i tekućina nakupljenih u problematičnom području.

Redovita uporaba proizvoda Pranamat ECO smanjuje pojavu neujednačene kože, poboljšava njezin tonus i ostavlja kožu glatkom i elastičnom.


NABAVITE PRANAMAT ECO
Graph

UČINKOVIT PUT DO GLATKE I ČVRSTE KOŽE.

Pranamat ECO je učinkovita, prirodna metoda za uklanjanje celulita. Jednostavan je za uporabu, koja je moguća i u udobnosti vlastita doma. Za samo 15 minuta dnevno može vratiti glatkoću i elastičnost vaše kože. Poboljšanjem krvne i limfne cirkulacije, redovna anticelulitna masaža pomaže u anticelulitnom tretmanu bez potrebe za posebnom prehranom ili vježbanjem.

Celulit nije samo kozmetički problem. Celulit uzrokuju strukturne promjene u potkožnom masnom sloju, koje se ne mogu ispraviti bez masaže najdubljih slojeva. Masne stanice inkapsuliraju se u vertikalnim stanicama, koje formiraju kolagenska vlakna. Kad se ove stanice napune nakupinama masnoća ispunjenih toksinima, vezivno se tkivo rasteže, sprječavajući normalnu cirkulaciju krvi i limfe.

Mit je kako celulit uvijek ukazuje na lošu prehranu i nedostatak tjelesne aktivnosti. Ni jedna žena, bez obzira koliko je zdrava, nije imuna na celulit. Brojni su mu uzroci:

 • hormonalna neravnoteža
 • kroničan umor
 • prekid zdravog ciklusa sna
 • genetski čimbenici
 • duhan i alkohol
 • nezdrav način života.

UKLONITE CELULIT U 15 MINUTA DNEVNO.

Uporabite ovaj jednostavan program svakoga dana i, u roku od tjedan dana, vidjet ćete razliku. Vaša će koža biti ljepša i elastičnija. Ako nemate vremena za čitav program, jednostavno sjednite na podlogu Pranamat ECO ili jastuk Pranamat ECO dok gledate film ili čitate knjigu.

Position 1

POLOŽAJ 1

Oblikuje bedra i stražnjicu.
Position 2

POLOŽAJ 2

Izglađuje vanjsku površinu bedara.
Position 3

POLOŽAJ 3

Stimulira limfnu cirkulaciju.
Position 4

POLOŽAJ 4

Tretman celulita kad ste prezauzeti za čitav program.

PRANAMAT ECO VRAĆA MEKOĆU I ELASTIČNOST VAŠOJ KOŽI

Pranamat ECO

Jeste li zabrinuti za svoje tijelo? Osjećate li ponekad kako ne možete nositi odjeću koju želite nositi? Želite li osjećati više samopouzdanja u bikiniju ili kupaćem kostimu? Vrijeme je da se ponovo osjećate lijepima uz Pranamat ECO.

Šiljasti elementi u obliku lotosovih latica nježno djeluju na najdublje slojeve kože, poboljšavajući cirkulaciju krvi i limfe. Dotok krvi u problematična područja je trenutačan. Osjećat ćete se bolje od prvog dana uporabe. Ovaj komplet za akupresuru ne ostavlja ožiljke na koži i ne oštećuje krvne žile, već djeluje učinkovito i sigurno. Pranamat ECO se jednostavno upotrebljava.


KUPITE PRANAMAT ECO