15. ROĐENDAN
JEDINSTVENA PONUDA KOJA SE NE PROPUŠTA
Pratite nas

Vaša košarica je prazna

Dodaj nešto što će me usrećiti :)

KUPITE SADA
Međuzbroj:
Popust:
Darovna kartica:
Ukupno:

Ekspresni načini plaćanja

Uporabit ćemo vašu adresu, navedenu u PayPalu. Naknada za dostavu obračunat će se na temelju ove adrese.

3D secure
Mastercard
VISA
STRIPE
Dotpay
Paysera
ClearPAY
PayPal

KAKO POBOLJŠATI TONUS KOŽE UZ PRANAMAT ECO

TRETMANI ZA TONIRANJE KOŽE "NE RADE"

Ako ste ovdje dovoljno dugo, vjerojatno ste u nekom trenutku vidjeli reklamiranje krema protiv celulita, suhog četkanja, ekstrakta sjemenki grožđa, laserskog tretmana, terapije akustičnim valovima i brojne druge opcije za uklanjanje celulita. Do tridesetih godina većina nas je odustala od pokušaja smanjenja celulita i prihvatila da je narančina kora tu da ostane. Svi smo vidjeli tvrdnje poput "može pomoći smanjiti pojavu celulita" jer ne postoje tretmani koji će ga potpuno ukloniti. No, možemo postići vidljivo smanjenje "kvrgave kože" radom na protoku krvi i vezivnom tkivu ispod.

Picture

MIT:ZDRAVA TEŽINA + ZDRAVA PREHRANA = NEMA NARANČINE KORE

Odbacimo neke uobičajene ideje o celulitu. Zdrave žene i muškarci bilo koje dobi imaju celulit. Ne radi se ni o debljanju; imaju ga čak i supermodeli. Mogli bismo misliti da dobivamo celulit jer opuštena koža gubi elastičnost kako starimo... također nije istina; većina nas je imala celulit i kad smmo bili bebe. Ne uzrokuje ga višak masnih stanica; ne možemo samo smršavjeti i učiniti da celulit nestane! Prestanite računati postotak tjelesne masti. Da bismo se riješili celulita, moramo gledati dalje od zdrave prehrane i mršavljenja.

KAKO SE CELULIT FORMIRA: ŠTO JE TO?

Svi smo to vidjeli - udubljeni izgled strukture kože. Područja sklona celulitu su naša bedra, stražnjica i trbuh. I nažalost, uče nas da je pojava celulita nepoželjna, iako je sasvim normalna! Dakle, što je celulit? Svi znamo da naša tijela imaju kosti, mišiće, živce, vene i kožu - ali što sve to drži na okupu? Cijelo tijelo umreženo je gomilom traka vezivnog tkiva koje se nazivaju fascije - od vrhova nožnih prstiju do čela. Fascija ima nevjerojatna svojstva, ali radi jednostavnosti zamislimo je kao mrežu (kao na vrećici naranči) koja se proteže preko mišićnih i masnih stanica ispod kože. Kada mreža postane čvrsta ili nesavitljiva, meso ispod se izboči između vlaknastih vrpci, dajući koži kvrgav izgled na površini. Tada se pojavljuje celulit. Ako imamo viška tjelesne masti, neravna površina je pretjerana, ali to nije temeljni uzrok.

VOLITE SVOJU KOŽU

Lijepi ste baš takvi kakvi jeste. Celulit je prirodan, normalan i lijep. Ne postoji medicinski razlog za “liječenje celulita”. Ali naše istraživanje pokazuje da ista vrsta masaže koju koristimo ciljano za celulit ima značajne dobrobiti za zdravlje; posebno u masaži fascije, utječući pozitivno na i živčani sustav. Dakle, volite svoje tijelo, ali čitajte dalje kako biste otkrili nevjerojatnu vezu između vezivnog tkiva i dobrobiti cijelog tijela.

FASCIJA: SAMO VEZIVNO TKIVO ISPOD KOŽE?

Kada je fascija zdrava, rastezljiva je, podatna, glatka i vlažna. To je vezivno tkivo ispod naše kože koje povezuje naše kosti i kožu, masno tkivo i živce. Ali fascija je više od inertnog skupa "vezivnih traka". To je organ – najveći organ u tijelu. Usko je povezan sa živčanim sustavom, mentalnim zdravljem i našim odnosom s boli. Tek posljednjih godina počeli smo u potpunosti cijeniti ulogu fascije - ne samo u razvoju celulita - već iu cjelokupnom zdravlju. Možda ste čuli za Ashley Black - nevjerojatnu ženu i majku koja je živjela s ekstremnom kroničnom boli. Samoeducirala se o fascijalnoj masaži i uspjela se osloboditi boli – i pritom shvatila da je to najbolji način da se riješi celulita.

Picture

KAKO PRANAMAT ECO® MASAŽA OBNAVLJA FASCIJU?

Celulit možemo liječiti tretiranjem traka vezivnog tkiva koje ga uzrokuju. Fascije mogu postati otvrdnute, krute i "ljepljive" - zapinju umjesto da klize po tkivu ispod. To ne samo da stvara celulit, već i opterećuje živčani sustav, što dovodi do povećanog osjećaja stresa i boli. Korištenjem Pranamat ECO® masaže na dnevnoj bazi, možemo ciljati tretmane celulita na područja na kojima se pojavljuje celulit. Možemo povećati dotok krvi u fasciju, opskrbljujući je hranom i kisikom. Možemo nježno rastegnuti i ublažiti čvrste trake fascije kada je to potrebno. I možemo ciljati više točaka pritiska istovremeno kako bismo oslobodili fasciju. Ovako se redovitom Pranamat ECO® masažom možete riješiti celulita. No, što je još važnije, vratite svoj opći osjećaj zdravlja i sreće.

Picture

PRANAMAT ECO® 30-MINUTNI TRETMAN ZA TONIRANJE KOŽE

Budući da Pranamat ECO® postoji već jako dugo, naši kupci godinama prijavljuju smanjenje pojave celulita. Osjećamo se čudno zbog toga. No, sada znamo da postoji stotinu zdravstvenih razloga za liječenje celulita, i to na način da brinete o fasciji. Evo ga... vaš wellness tretman celulita... u urednom 30-minutnom ritualu koji možete koristiti dok gledate TV ili čitate.

PRVI KORAK: DUBOKA MASAŽA BEDARA I STRAŽNJICE

Picture

DRUGI KORAK: TONIRANJE KOŽE NA BEDRIMA

Picture

TREĆI KORAK: POBOLJŠAJTE CIRKULACIJU NA UNUTARNJOJ STRANI BEDARA

Picture

ČETVRTI KORAK: OPUŠTANJE POTKOŽNOG TKIVA NA TRBUHU

Picture

TOP SAVJETI ZA VIDLJIVO TONIRANU KOŽU

Celulit nastaje zbog promjena na fascijama ispod kože. Na fasciju mogu negativno utjecati ozljede, upale, sjedilački način života, stresni životni događaji, dob i držanje. Pranamat ECO® masaža može pomoći u obnavljanju, njegovanju i njegovanju fascije, omogućujući vraćanje prirodnog glatkog oblika. Gubitak težine također može pomoći, a uvijek je dobra ideja jesti uravnoteženu prehranu. Ne postoji rješenje koje će preko noći riješiti celulit, osim operacijskog postupka (iako mnogi ljudi smatraju da ni tu učinak nije dugotrajan).

BUDITE REDOVITI: Isprobajte ovaj 30-minutni dnevni ritual najmanje 30 dana. Pritiskat ćete i otpuštati potkožno tkivo transformirajući kožu iznutra prema van. Treba vremena!

NAJMANJE PET MINUTA U SVIM PODRUČJIMA: Iako ćete možda osjetiti olakšanje na mjestu koje masirate, vašem će tijelu trebati najmanje pet minuta da dodatno prokrvi bedra, stražnjicu ili trbuh. Time se fascija dubinski hrani i obogaćuje kisikom.

BUDITE DOBRI PREMA SEBI: Voljeti svoje tijelo znači dobro se brinuti o njemu. I vaša fascija nije iznimka. Shvatite da je celulit normalna stvar, da ga imaju muškarci, da se javlja i kod beba. Prekrasni ste svakako!