SJAJNA PONUDA!
Vaš je popust aktiviran! Uživajte u kupovini.
Pratite nas

Vaša košarica je prazna

Dodaj nešto što će me usrećiti :)

KUPITE SADA
Međuzbroj:
Popust:
Darovna kartica:
Ukupno:

Ekspresni načini plaćanja

Uporabit ćemo vašu adresu, navedenu u PayPalu. Naknada za dostavu obračunat će se na temelju ove adrese.

3D secure
Mastercard
VISA
STRIPE
Dotpay
Paysera
ClearPAY
PayPal

Kako upotrebljavati svoj Pranamat ECO?

6 koraka prema wellnessu

Potrebno je samo 20 minuta za osjećaj pozitivne promjene u vašem zdravlju. Ključ je u dosljednosti. Započnimo!

Prva masaža s Pranamat ECO proizvodima uistinu je nezaboravan doživljaj. Jako je intenzivna! Već nakon nekoliko trenutaka ugodna toplina širi se čitavim tijelom, napetost i nelagoda nestaju i možete se predati svim užicima koje masaža pruža.

Masaža leđa

Back massage

Back massage

Izgleda li vam masažni lotos previše oštro? Nosite tanku majicu tijekom masaže. Nakon što se naviknete na osjećaj, pokušajte postupno izložiti leđa pomicanjem majice nagore. Za masažu stopala možete nositi tanke čarape, a za masažu bedara – tajice.

Masaža donjeg dijela leđa

Lower Back massage

Postavite prostirku na pod ili krevet. Jastuk postavite povrh prostirke. Svucite majicu i polako lezite, tako da se jastuk prilagodi krivulji vaših leđa.

Lower back massage

Ako još ne posjedujete jastuk Pranamat ECO, možete ispod prostirke postaviti smotan ručnik. Ili možete savinuti noge i zagrliti ih na prsima. To će vam pomoći snažnije pritisnuti donji dio leđa na prostirku.

Masaža glave i vrata

Neck massage

Sanjarite li o tome da vam netko redovito masira vrat i ramena? S jastukom Pranamat ECO masaža vrata uvijek je pri ruci. Jednostavno postavite jastuk ispod vrata, tako da donji dio jastuka dosegne vrh područja ramena. Potrebno je samo 20 minuta masaže vrata dnevno za osjećaj blagodati. Pranamat ECO jastuk i min-prostirka prijenosni su i jednostavno ih je ponijeti sa sobom na posao ili odmor.

Masaža trbuščića

Tummy massage

Pranamat ECO možete uporabiti i na trbuščiću. Ova vrsta masaže potiče dodatni dotok krvi u kožu, što pomaže u održavanju zategnutosti. Pomaže i u smanjenju grčeva i nadutosti. Potrebno je samo 5 – 15 minuta dnevno. Tijekom masaže možete slušati glazbu ili pregledavati internet.

Tummy massage

Masaža ruku i stopala

Palm and foot massage

Ovisni ste o lotosovim šiljcima? Razumijemo vas. Masaža stopala može povećati razinu energije u roku od nekoliko minuta. Preporučujemo isprobati ujutro. Možete sjesti na stolac i staviti svoj Pranamat ECO Mini na pod. Zatim lagano pritisnite noge u lotose. Možete i jednostavno stati na vaš Pranamat ECO. 5 minuta dovoljno je za povećanje energije i oslobađanje od stresa. Mnogima je draža prva masaža stopala u čarapama. Za masažu ruku jednostavno pritisnite dlanove u svoj Pranamat ECO svaki put kad vam je potrebno mentalno resetiranje. Mnogi ljudi drže Mini pored računala, tako da mogu ublažiti stres svaki put kad osjete potrebu.

Palm and foot massage

Masaža za zatezanje kože

Massage for toning the skin

Pranamat ECO može se uporabiti za zatezanje kože na bedrima, stražnjici i drugdje. Najvažnije je pronaći udoban položaj. Čitajte knjigu ili telefonirajte i vrijeme će vam brže proći. Mnogi naši kupci na ovaj način koriste svoj Pranamat ECO nakon treninga. Istuširajte se i ispravite noge na prostirci, jastuk možete postaviti ispod mjesta gdje se koljena savijaju, radi bolje potpore i kontakta. Masaža traje 15 minuta.

Massage for toning the skin

Pranamat ECO će vam trajati dugi niz godina.

Pranamat ECO durerà per molti anni

Opći uvjeti uporabe

Pranamat ECO komplet za masažu ručno je načinjen od najkvalitetnijih EU-certificiranih održivih materijala i, ako se pravilno upotrebljava, traje iznimno dugo. Zaštićen je jamstvom od pet godina.

  • Držite Pranamat ECO na suhom mjestu, podalje od izravne sunčeve svjetlosti.
  • Ručno operite navlaku u hladnoj vodi. Prvo uklonite unutarnje punilo, koje se ne smije smočiti.
  • Uporabite mekanu četku za čišćenje lotosa. Možete koristiti bilo koji ekološki prihvatljiv deterdžent ili sredstvo za dezinfekciju tkanine.
  • Kako biste izbjegli oštećenja lotosa, ne pohranjujte komplet za masažu sa šiljcima okrenutim prema tvrdoj površini, ne postavljajte teške predmete na njega i nemojte obuveni hodati po prostirci ili jastuku, nemojte sjediti na svom Pranamatu ECO u trapericama ili odjeći načinjenoj od debele tkanine.

Pranamat ECO će se jednostavno uklopiti u vaš životni stil i poboljšati vam kvalitetu života

Nabavite svoj PRANAMAT ECO