15. ROĐENDAN
JEDINSTVENA PONUDA KOJA SE NE PROPUŠTA
Pratite nas

Vaša košarica je prazna

Dodaj nešto što će me usrećiti :)

KUPITE SADA
Međuzbroj:
Popust:
Darovna kartica:
Ukupno:

Ekspresni načini plaćanja

Uporabit ćemo vašu adresu, navedenu u PayPalu. Naknada za dostavu obračunat će se na temelju ove adrese.

3D secure
Mastercard
VISA
STRIPE
Dotpay
Paysera
ClearPAY
PayPal

Nema više umora: 15 minuta dnevno za više energije

Vratite snagu uz Pranamat ECO. Tempo modernog života je ubrzan. Moramo se odmarati i regenerirati. Ponekad je teško pronaći nekoliko minuta koje ćemo posvetiti svojem zdravlju. No što učiniti kada izgubite snagu, energiju ili želju za obavljanjem čak i osnovnih zadaća? Uz masažu Pranamat ECO možete povratiti snagu u iznimno kratkom vremenu. 5 do 10 minuta masaže dnevno dovoljno je za ublažavanje umora i punjenje potrebnom energijom za čitav dan. Isprobajte ovu prirodnu, brzu i učinkovitu metodu za povrat izgubljene snage, s trenutnim učinkom.

Redovna uporaba proizvoda Pranamat ECO može:

  • potaknuti proizvodnju endorfina;
  • stvoriti opći osjećaj dobrobiti;
  • ukloniti umor;
  • poboljšati koncentraciju;
  • osnažiti imunološki sustav;
  • oksigenirati stanice i povećati razine energije.

I sama namjera brige o sebi prvi je korak na putu do oporavka. Odvajanje vremena za sebe – radi usredotočenja svoje energije na sebe – korisno je za vas i vaše voljene. Danas je prvi dan ostatka vašeg života.


15-30
min

Za tijelo, um i duh.

Svi bismo željeli pronaći način vraćanja snage i energije i osjećati se prekrasno. Pranamat ECO masaža omogućuje vam to učiniti bilo kad i – gotovo – bilo gdje. 5 do 10 minuta ove obnavljajuće masaže dovoljno je za početak stvarne promjene u vašem životu. Nema potrebe za rezervacijom termina ili napuštanjem udobnosti vašeg doma ili ureda. Pranamat ECO uklapa se u vaš pretrpan raspored. Vrtoglav tempo modernog života ne znači prestanak brige o vlastitu zdravlju. Danas je prvi dan ostatka vašeg života.

NARUČITE ODMAH

Pranamat ECO – osjetite njegovo djelovanje – vodič korak po korak.

Pranamat ECO masaža pomaže vam podići raspoloženje i doživjeti bujicu pozitivnih emocija. Tijekom prvih 25 minuta, Pranamat ECO proizvodi stimulativan a zatim i opuštajući učinak na tijelo. Obratite pozornost na trenutak kad počinje duboka relaksacija. Postavite mjerač vremena s ugodnom melodijom i učinite prema ovim uputama, korak po korak:

1. Lijevo stopalo
2. Desno stopalo
3. Obje noge
4. Obje ruki
5. Čitava leđa

Pranamat ECO: osnove

Prednosti proizvoda Pranamat ECO nalikuju onima klasične masaže, u kombinaciji s tradicionalnom akupresurom. Tajna proizvoda Pranamat ECO leži u patentiranim masažnim elementima lotosova cvijeta. Učinak je umirujuć i intenzivan. Redovita uporaba proizvoda Pranamat ECO stimulira proizvodnju endorfina, koji se vežu za μ-opioidne receptore mozga, blokirajući bol. Endorfini stvaraju i osjećaj euforije i mira. Redovita uporaba proizvoda Pranamat ECO ublažuje bolove u leđima, smanjuje celulit i oslobađa vas od ciklusa napetosti, stresa i nesanice. Može vam pomoći stvoriti energijsku povezanost tijekom vježbanja joge. Bez obzira na to kakvu će ulogu imati u vašem životu, osjećat ćete se sjajno.